Tiedote 14.9.

Bryggan tarina osana lahtelaista ravintola- ja kulttuurielämää alkaa olemaan päätöksessä. Ei varmaankaan monellekaan tule yllätyksenä, että Katu-klubista johtuvat taloudelliset haasteet ovat vaikuttaneet koko yrityksen toimintaan. Vaikka bryggien osalta tulos on vahvassa kunnossa, ei se riitä paikkaamaan Katu -klubista aiheutuneita tappioita. Markkina 500+ asiakaspaikkasten klubien osalta ylikuumeni viime keväänä, ja tämä heijastui myös Katu -klubiin ja sitä kautta bryggien talouteen vahvasti.

Lue loppuun

lahden uusi kesäteatteri & katu-klubi

Sali2_1280

Laukes saapui taloon! me kadulla olemme äärimmäisen innoissamme tästä yhteistyömahdollisuudesta, joka tarjoaa kaupunkilaisille kesäteatterielämyksen katetuissa tiloissa aivan kaupungin ytimessä, uuden Matkakeskuksen vieressä. olemme keränneet alle muutamia käytännön asioita, jotta vierailusi sujuisi tiloissamme mahdollisimman kivuttomasti. 

Lue loppuun

palautelaatikko-ongelmia

nettisivujemme palautelaatikko on hieman temppuillut, eikä lähettäjän sähköposti tule meille näkyviin. toivottavasti tämä tavoittaa kysyjän!

❔ ”moi.ymmärsinkö oikein, että jos ostan vip-lipun katu klubille minun täytyy matkustaa viimeistään keikkaa edeltävänä päivänä lahteen ,mennä brygga baariin noutamaan vip-lippuni ja matkustaa taas uudestaan keikkapäivänä takaisin lahteen.”

❕ ei. :) VIP-passin nouto on suositus, joka mahdollistaa asiakkaalle helpomman toimimisen itse keikkapäivänä, mutta se on yhtälailla saatavissa suoraan klubilta ennen keikkaa.

nyt usein kysytyt kysymykset myös kontakti-välilehdellä!

lapsen kanssa keikalle?

Robinin ikärajaton keikka lähestyy, joten tässä muutama käytännön asia vanhemmille tiedoksi. :)

keikkapaikka on vanha sisäpiha, korkea tila, jossa lava on sijoitettu pitkänomaisen tilan takaosaan. äänentoistolaitteet ovat tämän kylän jykevimmät, ja vaikka äänentasossa on otettu huomioon tapahtuman ikärajattomuus, suojaathan silti lapsesi korvat. lava on noin metrin korkea, mutta koska emme voi etukäteen ennakoida katsojien pituusjakaumaa, valmistaudu siihen, ettei pieni lapsi välttämättä näe maan tasolta ihan niin paljon kuin toive olisi. ovet avataan klo 15 ja seisomapaikat menevät tulojärjestyksen mukaan, joten tule ajoissa paikalle.

sisääntulo tapahtuu ns. aulabaariin, jossa tarkistetaan liput. saliin kuljetaan aulasta oikealle. salista löytyy naulakkopalvelu, joka ei tosin ole pakollinen. jos haluat jättää ulkovaatteita narikkaan, hinta on 2e / hlö. varaathan käteistä maksun nopeuttamiseksi. vessat sijaitsevat sisääntuloaulasta vasemmalle, joten varsinkin salin etuosasta käynti sinne voi olla hidasta. salissa oleva tiski ei ole toiminnassa, alkoholittomia tuotteita saa ostettua aulasta.

jos tulet paikalle autolla, suosittelemme käyttämään matkakeskuksen parkkialueita. myös Rautatienkadulla on sekä maksullisia- että kiekkopaikkoja. Oikeustalon sisäpiha, josta löytyy myös Katu-klubin sisäänkäynti, ei ole käytössä asiakasparkkeeraamiseen.

keikka on myyty loppuun, joten tungosta tulee olemaan väkisinkin. pidetään siis mieli iloisena, hermot pitkällä ja nautitaan hyvästä musiikista! tervetuloa Kadulle!

Teatteri Eurooppa Neljä peruttu

valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että 12.11.2016 kalenteroitu näytelmä Albatrossi & Heiskanen on jouduttu perumaan liian vähäisen ennakkomyynnin vuoksi. jos olet ostanut lippusi suoraan meiltä, ota yhteyttä ja saat rahasi takaisin. Lippupisteestä ostaneet saavat rahansa palautukseen sitä kautta.

pahoittelemme tilannetta!

citybarin avajaiset!

erinäisten sattumusten jälkeen vuorossa on vihdoin avajaiset! 28.10. käynnistyvät karkelot kestävät viikon ajan. avajaispäivänä Maitolaiturin tytöt klo 20 ja Duo SoiSoi klo 23, lauantaina 29.10. Pauli Oscari klo 23. loppuohjelma julkaistaan myöhemmin. seuratkaa tapahtuman FB-sivuja! :)

afterthefire

 

katu -klubin aulabaari palvelee

viime viikolla avatun katu -klubin aulabaari avoinna ma-pe 16- ja la 12- citybarin avaamiseen saakka. tänään tiistaina bryggasta tuttu kan-ttis-ilta ja taatusti hinnat kohdillaan. tiskin takana lasse. kippis ja tervetuloa!

p.s. kuvan mukaisia paitoja myynnissä hintaan 20 € / kpl :)

Capture

brygga citybar auki elokuussa?

28. kesäkuuta tulipalon kohteeksi joutunutta brygga citybaria on korjattu ahkerasti, ja tällä hetkellä tilanne näyttää siltä, että ravintola saadaan auki yleisölle jälleen elokuussa. tarkempi ja kovin odotettu avajaispäivä ilmoitetaan myöhemmin.

kuva2