lapsen kanssa keikalle?

Robinin ikärajaton keikka lähestyy, joten tässä muutama käytännön asia vanhemmille tiedoksi. :)

keikkapaikka on vanha sisäpiha, korkea tila, jossa lava on sijoitettu pitkänomaisen tilan takaosaan. äänentoistolaitteet ovat tämän kylän jykevimmät, ja vaikka äänentasossa on otettu huomioon tapahtuman ikärajattomuus, suojaathan silti lapsesi korvat. lava on noin metrin korkea, mutta koska emme voi etukäteen ennakoida katsojien pituusjakaumaa, valmistaudu siihen, ettei pieni lapsi välttämättä näe maan tasolta ihan niin paljon kuin toive olisi. ovet avataan klo 15 ja seisomapaikat menevät tulojärjestyksen mukaan, joten tule ajoissa paikalle.

sisääntulo tapahtuu ns. aulabaariin, jossa tarkistetaan liput. saliin kuljetaan aulasta oikealle. salista löytyy naulakkopalvelu, joka ei tosin ole pakollinen. jos haluat jättää ulkovaatteita narikkaan, hinta on 2e / hlö. varaathan käteistä maksun nopeuttamiseksi. vessat sijaitsevat sisääntuloaulasta vasemmalle, joten varsinkin salin etuosasta käynti sinne voi olla hidasta. salissa oleva tiski ei ole toiminnassa, alkoholittomia tuotteita saa ostettua aulasta.

jos tulet paikalle autolla, suosittelemme käyttämään matkakeskuksen parkkialueita. myös Rautatienkadulla on sekä maksullisia- että kiekkopaikkoja. Oikeustalon sisäpiha, josta löytyy myös Katu-klubin sisäänkäynti, ei ole käytössä asiakasparkkeeraamiseen.

keikka on myyty loppuun, joten tungosta tulee olemaan väkisinkin. pidetään siis mieli iloisena, hermot pitkällä ja nautitaan hyvästä musiikista! tervetuloa Kadulle!