lahden uusi kesäteatteri & katu-klubi

Sali2_1280

Laukes saapui taloon! me kadulla olemme äärimmäisen innoissamme tästä yhteistyömahdollisuudesta, joka tarjoaa kaupunkilaisille kesäteatterielämyksen katetuissa tiloissa aivan kaupungin ytimessä, uuden Matkakeskuksen vieressä. olemme keränneet alle muutamia käytännön asioita, jotta vierailusi sujuisi tiloissamme mahdollisimman kivuttomasti. 

YLEISTÄ
aivan ensimmäisenä kehoitamme tutustumaan Laukesiin omiin Internet-sivuihin, jos et vielä sitä ole tehnyt. sivuilta löydät kaiken esityksiin liittyvän informaation.

vaikka tilamme ovat katetut, lämmitystä ei ole, joten huomioi säätila ja sen mukainen pukeutuminen näytökseen lähtiessäsi.

ENNAKKOLIPUT
ensisijaisena ennakkomyyntikanavana toimii lippu.fi. ryhmäliput hoitaa Laukes itse. katso tarkempi lippuinfo Laukesin sivuilta.

lippuja myydään myös ovelta, jos niitä ennakkovarausten jälkeen jää myyntiin. ovimyynti avautuu tuntia ennen näytöstä.

PARKKEERAUS
sijainti on täydellinen julkisilla kulkemiseen. jos kuitenkin tulet paikalle autolla, suosittelemme käyttämään matkakeskuksen parkkialueita.

myös Rautatienkadulla on paikkoja, jotka ovat maksullisia arkisin iltakahdeksaan ja lauantaisin klo 16 saakka. sunnuntaisin ja pyhäpäivinä kadunvarsipysäköinti on ilmaista. lisäksi Salininkadun risteyksen jälkeen sijaitsee pieni parkkialue. lisäinfoa täältä.

vanhan oikeustalon sisäpiha, jossa myös Katu-klubin sisäänkäynti sijaitsee, ei ole käytössä asiakaspysäköintiin.

SISÄÄNTULO
ovet avautuvat pääsääntöisesti tuntia ennen näytöksen alkua. jos olet tulossa syömään ennen näytöstä, aikataulut sovitaan erikseen. sisääntulo tapahtuu ns. aulabaariin, jossa sijaitsee myös lipunmyyntipiste. saliin kuljetaan aulasta oikealle, vessat sijaitsevat sisääntulosta vasemmalle. baaritiski löytyy aulabaarista, kahvilinjasto salin puolelta ennen katsomoon kulkua.

jos olet vieraillut meillä ennen, huomaat, että salin järjestys on vaihtunut. entisen lavan paikalla sijaitsee yksi osa katsomoa, ja teatterilava on keskellä salia niin, että sisään tullessasi näet lavan takaseinän. kaksi pienempää katsomoa ovat lavan molemmin puolin.

katsomoon pääsee puoli tuntia ennen esityksen alkamista ja tässä vaiheessa, lavan kulmalta, suoritetaan myös lipuntarkastus. paikat ovat numeroimattomia ja täytetään saapumisjärjestyksessä. voit ostaa paikkasi joko peruskatsomoon tai paremmille paikoille etukatsomoon.

huomaa, että baarit palvelevat jo ennen näytöstä, ja koska koko sali on anniskelualuetta, voit viedä ostamasi juomat myös katsomoon. näin ollen sinun ei tarvitse tuijottaa kelloa ja kiirehtiä juoman nauttimisessa.

VÄLIAIKATARJOILU
voit halutessasi tilata väliaikatarjoilun ennakkoon puhelimitse numerosta 040 416 0956. tarjoiluvaihtoehdot löytyvät täältä.

toinen mahdollisuus vähentää väliaikajonottamista on tilata tarjoilut paikan päällä ennen näytöstä. tätä varten löydät aulabaarin vasemmasta reunasta tilauslomakkeita, jonka täytettyäsi annat tiskin takana seisovalle henkilölle ja maksat tilauksen. väliajalla löydät pöydästä tilauksesi numeroinnin mukaan.

väliajalla katsomoon pääsy on kielletty, voit siis oleskella ravintolatiloissa tai mennä ulos. ulkoalue ei kuitenkaan ole anniskelualuetta, joten alkoholituotteet joudut jättämään sisälle. istumapaikkoja on rajoitettu määrä, joten käytä aika hyväksesi ja verryttele, jotta jaksat istua toisenkin näytöksen loppuun. 

muista myös väliajalla, että saat viedä juomasi näytöksen jatkuessa mukanasi katsomoon. kiire ei siis ole.

VOINKO TULLA PAIKALLE ILMAN LIPPUA?
näytöksiin myydään lippuja ovelta ennakkomyynnistä riippuen. ilman lippua et pääse katsomoon. aulabaarin ja salin välinen ovi suljetaan näytösten ajaksi, joten aulabaarissa virvokkeiden nauttiminen on sallittua myös liputtomille. huomioi kuitenkin, että väliajan aikana tila on varmasti suhteellisen täynnä jo valmiiksi.

vanhan tehtaan tilat eivät ole ensisijaisesti teatterikäyttöön suunnitellut, joten pidetään mieli avoimena ja hermot löysinä, jotta myös se vieruskaveri saisi näytöksestään irti parhaan mahdollisen. 

tervetuloa katu-klubille suven soivimpaan musikaalikomediaan!