FAQ – UKK

❔ missä tapahtumani on?

- katu-klubi on konsepti, joka järjestää tilaisuudet tapahtuma edellä lokaatio vaihdellen. syksyn 2017 pääareenana toimii Lahden Pelicansin Isku Areena. keikka järjestetään joko uuden päädyn Pelicans Aulassa tai Klubiravintolassa. aulaan kulku on pitkältä sivulta hyppyrimäkien puoleisesta aitio-ovesta, Klubiravintolaan samalta sivulta, mutta hallin keskiosan paikkeilta. intiimimpää tunnelmaa vaativat pienet keikat järjestetään Bryggan citybaarissa Aleksanterinkadulla. katso tarkemmat keikkakohtaiset infot tapahtumakalenterista!

❔ mitä tarkoittaa keikan alkamisaika ”n. klo 22:30″?

- ottelupäivinä Isku Areenan keikat alkavat joustavasti riippuen ottelun pituudesta. ovet aukeavat keikalle, kun peli on loppunut, yleisimmin iltayhdeksän jälkeen. jos olet jo pelissä, voit jäädä keikka-alueelle suoraan ottelun loputtua.

❔ haluan nähdä samana iltana sekä Pelicansin peliin että illan keikan. miten toimin?

- voit ostaa kiekko&keikka -lipun etukäteen Lippupisteen kautta, liput ovat myynnissä samassa paikassa kuin tavallisestkin otteluliput. nauti normaaliin tapaan jääkiekko-ottelusta, jonka jälkeen voit siirtyä keikka-alueelle odottamaan keikan alkua. lipuntarkistus suoritetaan alueelle saapuessa, ja mikäli keikkalippu jostain syystä vielä puuttuu tässä vaiheessa, lipun voi myös ostaa lennosta (mikäli siis keikkaa ei ole myyty ennakkoon loppuun).

❔ miksen löydä tarkempaa tietoa Isku Areenan käytännöistä keikkailtoina?

- jos et löydä vastausta täältä, laita viestiä meille suoraan esim. palautelaatikon kautta. pyydämme kärsivällisyyttä, koska moni asia on uusi myös meille. :)

❔ voinko maksaa keikkalippuni esim. kulttuurisetelillä?

- citybaarista ennakkolippua ostettaessa maksuvälineenä käy rahan lisäksi brygga-ravintoloiden lahjakortti ja Smartum. myös ovelta ostaessa Smartum on mahdollinen. Lippupisteen käytännöistä voit lukea tarkemmin heidän Internet-sivuiltaan.

❔ mitä VIP-lippu sisältää?

- VIP-lippujen sisältö vaihtelee riippuen keikan sijainnista sekä siitä, onko kyseessä otteluilta vai ei. ottelukalenterin ulkopuolella Pelicans Aulan VIP-lippu maksaa 59 euroa/hlö sisältäen keikkalipun, paikan aitiosta sekä ruokailun. aitiot ovat toisessa kerroksessa, joten aition edestä parvialueelta saat esteettömän näkymän lavalle. pelipäivinä kokonaisuuteen sisältyy myös ottelu, kysy näiden iltojen hintatietoja tarkemmin sähköpostilla hanna-mari.katila@pelicans.fi.

❔ mistä voin ostaa VIP-lipun keikkoihin?

- VIP-myynti tapahtuu suoraan Isku Areenan kautta. ota yhteys Hanna-Mari Katilaan sähköpostilla hanna-mari.katila@pelicans.fi.

❔ onko katu-klubi esteetön?

- Isku Areenalle pääsee pyörätuolilla saatettuna, mutta tiloissa ei valitettavasti ole invavessaa.

❔ tarvitseeko avustaja erillisen lipun tullessaan keikalle avustettavansa kanssa?

- ei. avustaja pääsee mukana samalla keikkalipulla.

↩ paluu