Bryggaravintolat laajentavat toimintaansa Tampereelle – uusi suomalaisiin pienpanimoihin painottuva olutravintola avaa ovensa maaliskuussa

cropped-DSC5298.jpg

Bryggaravintolat laajentavat toimintaansa Tampereelle. Uusi ravintola tulee toimimaan entisen 101 Beers –ravintolan tiloissa, Pirkankatu 1:ssä. Ravintolan tunnelma, valikoima ja liikeidea rakentuvat suomalaisen pienpanimokulttuurin, livemusiikin ja rennon mutta asiallisen palvelun ympärille. Ravintolan valikoimassa on esillä myös paikallinen pienpanimotoiminta – saatavilla on näkyvästi esimerkiksi Pyynikin Käsityöläispanimon tuotteita.

” Olemme saaneet erittäin lämpimän vastaanoton asiakkailtamme Lahdessa, joten päätös toiminnan laajentamisesta oli helppo. Pienpanimotoimintaan keskittyvien tuotteiden kysyntä on vankassa kasvussa, joten haluamme osaltamme tuoda suomalaista pienpanimokulttuuria esille toimintakonseptiemme kautta yhä vahvemmin” toteaa bryggaravintoloiden toimitusjohtaja Juha Muotka.

Kuluttajille suunnatun brygga ravintolakonseptin lisäksi bryggaravintolat ovat käynnistämässä ravintoloille ja päivittäistavarakaupoille suunnattua tukkutoimintaa helmikuussa. Lisäksi on suunnitteilla tapahtumaravintolatoimintaa, joka toteutunee jo muutamassa tapahtumassa kesän 2014 aikana.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Muotka
juha.muotka@slopeadventures.com
+358 50 4388104